Dutch Design Week 2021

Vandaag is het alweer de laatste dag van de Dutch Design Week, wat ging dat snel! Naast dat ik zelf de hele week rondliep in het Microlab, als een van de hosts bij de Dutch Design Awards, zijn ook mijn tekeningen er te vinden. Heb je ze al gespot? Je vindt ze in het Klokgebouw, op de expo van de World Design Embassy of Health.

Illustratie van het zorglandschap gepresenteerd op de DDW WDE of Health


Over de schrijver
Hi! Ik ben Ineke Neutelings en ik maak illustraties en visuele verslagen onder de naam Inktvisie. Ik geloof in de waarde van beeld. Door mijn academische design achtergrond te combineren met mijn passie voor tekenen kan ik je niet alleen helpen bij het verbeelden, maar ook bij het vormen en verhelderen van verhalen en ideeën. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat ik allerlei verschillende onderwerpen en expertises leer kennen en begrijpen.
Reactie plaatsen