Hoi! Mijn naam
is Ineke Neutelings

Onder de naam Inktvisie breng ik helderheid in ingewikkelde zaken, zodat mensen erover kunnen nadenken en praten. Dit doe ik door informatie visueel te maken middels illustratie. Een illustratie op maat maakt onzichtbare ideeën zichtbaar. Het brengt overzicht en maakt de kern duidelijk. Het helpt mensen om zich in de afgebeelde situatie te verplaatsen en vanuit daar mee te denken over een vraagstuk. Het brengt mensen letterlijk op dezelfde pagina en stimuleert zo het gesprek. 


Ik heb een achtergrond als Industrieel Ontwerper en combineer het visualiseren met Design Thinking technieken. Mijn studio is gebaseerd in Eindhoven. 


null

null

Ik werk zowel digitaal als analoog. Meer voorbeelden van mijn werk vind je in mijn portfolio.


Opdrachtgevers van Inktvisie zijn o.a.: gemeente Amsterdam, Dutch Design Foundation, Erasmus Universiteit Rotterdam, Fontys Sporthogeschool,  Hogeschool Utrecht, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Moonen packaging, Radboud Universiteit Nijmegen, stichting Ranger Campus, Rijkswaterstaat, Technische Universiteit Eindhoven, Tzorg, gemeente Utrecht, Vrije Universiteit Amsterdam, stichting Zorgbalans.

Instagram

Even kennismaken?

Wil je graag samenwerken? Of heb je een andere vraag? Neem contact met me op en ik denk graag met je mee!