Driving Dutch Design

Dit jaar ben ik een van de 'drivers' binnen het programma Driving Dutch Design.

Samen met 22 andere creatieve ondernemers werk ik 9 maanden lang aan mijn leerdoelen en persoonlijke ambities op het gebied van ondernemerschap. Met als kers op de taart de Dutch Design Week in oktober.

De meesten van ons zijn een eigen bedrijf gestart vanuit een passie. Sterk in het eigen ontwerpwerk, maar nog wel het een en ander te leren over ondernemerschap. Daar helpt het programma ons bij. Met een goed gevulde agenda vol inspirerende Masterclasses, coachgesprekken, mentorgesprekken, buddies en een deliverable voor de DDW vliegen de nieuwe inzichten ons om te oren! Gestart in februari zijn we inmiddels alweer halverwege.

En het is feest, want wij zijn de 10e lichting! Op de website van Driving Dutch Design kun je zien welke creatieve ondernemers er dit jaar meedoen, én wie ons al voor zijn gegaan.

Driving Dutch Design is een professionaliserings- en netwerkprogramma van BNO, de Dutch Design Foundation, ABN AMRO en Stichting Stokroos. Stay tuned…!

Over de schrijver
Hi! Ik ben Ineke Neutelings en ik maak illustraties en visuele verslagen onder de naam Inktvisie. Ik geloof in de waarde van beeld. Door mijn academische design achtergrond te combineren met mijn passie voor tekenen kan ik je niet alleen helpen bij het verbeelden, maar ook bij het vormen en verhelderen van verhalen en ideeën. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat ik allerlei verschillende onderwerpen en expertises leer kennen en begrijpen.
Reactie plaatsen