Visueel verslag

Met een visueel verslag van Inktvisie onthoudt je de kernpunten van je meeting veel makkelijker. Visuele informatie wordt door iedereen makkelijker verwerkt en opgeslagen waardoor je in de vervolgmeeting makkelijker voortborduurt op de inzichten van de vorige keer. Voor duidelijkheid en overzichtelijkheid kies je voor een visueel verslag van Inktvisie.

Een visueel verslag om te delen

Wanneer je eindelijk een doorbraak hebt gemaakt en belangrijke nieuwe inzichten hebt verkregen tijdens je meeting, wil je ook dat iedereen het begrijpt. Met een visueel verslag wordt de kern van je meeting in één oogopslag weergegeven. Dit is niet alleen handig als geheugensteuntje, maar werkt ook goed om te delen met de mensen die er niet bij konden zijn. Een visuele samenvatting is leuker om te bekijken en te lezen dan een document waar alleen woorden in staan. Hierdoor wordt de volgende meeting eerder voorbereid door de afwezigen, waardoor niet alles herhaald hoeft te worden. Een toelichting is vaak ook niet meer nodig omdat een illustratie vaak al heel verhelderend werkt.

Visueel vormgever

Nieuwe ideeën direct helder!

Als je een brainstormsessie hebt en je concepten of ideeën maar niet duidelijk worden voor de andere deelnemers, helpen illustraties een handje. Ik kan je nieuwe ideeën direct ondersteunen met een beeld, waardoor je idee of concept sneller duidelijk wordt bij anderen. Het werkt verhelderend om onzichtbare ideeën waar alleen maar over gepraat wordt zichtbaar te maken. Je krijgt snel een beeld bij nieuwe ideeën waardoor je sneller verder kan en met beeldmateriaal wordt je goede idee ook beter opgeslagen.

Hoe werkt een visueel verslag van Inktvisie?

Heb je interesse in het ondersteunen van je meeting of je ideeën met mijn illustraties? Als je contact met mij opneemt, kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken. Nadat je akkoord bent met de offerte, begin ik met vooronderzoek. Ik verdiep mij in het onderwerp en woon eventueel een meeting of workshop bij. Het samenvatten van een meeting doe ik zelf, zo heb je er geen omkijken meer naar. Tijdens de schets- en uitwerkfase kun je aanpassingen doorgeven zodat alles naar wens verloopt. De voltooide illustratie ontvang je digitaal en in hoge kwaliteit.


Neem vrijblijvend contact op

Als je de ideale hand-out wil voor een meeting of deelnemers van een workshop of evenement, kun je contact opnemen. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en ik denk graag met je mee om te zien wat bij je behoeften past. Wil je meer duidelijkheid? Een visueel verslag is een goede oplossing.


Contact opnemen