Visuele notulen

Na een belangrijke meeting waarin veel vooruit is gedacht en nieuwe inzichten of doelen besproken zijn, is het fijn als je ze goed kan onthouden. Visuele notulen helpen je hierbij door de besproken materie te ondersteunen met illustraties die abstracte ideeën duidelijk maken voor iedereen. Bij Inktvisie maak ik je notulen duidelijk en overzichtelijk met leuke illustraties zodat de boodschap duidelijk is en de informatie makkelijk te delen is, ook voor de mensen die er niet bij waren.


Visuele notulen als geheugensteuntje


Visuele notulen kunnen voor iedereen handig zijn. De belangrijkste inzichten van een meeting worden verzameld in één visueel overzicht. Je hebt dan de kern van je meeting of workshop in een oogopslag. Hierdoor is het een makkelijk geheugensteuntje om nieuwe inzichten of ideeën te onthouden en er verder mee te werken. Ook als iemand de meeting gemist heeft, is het voor hen makkelijker te begrijpen en te onthouden wat er is besproken aan de hand van visuele notulen. Het is ook veel leuker om te bestuderen dan notities die alleen in tekst gemaakt zijn.


Visueel verslag

Onzichtbare ideeën worden zichtbaar

Visuele notulen dienen niet alleen als visueel verslag van een meeting, maar helpen ook bij het ontwikkelen van ideeën. Een illustratie geeft je kernboodschap direct weer waardoor het voor iedereen duidelijk is waar je het over hebt. Zo kan iedereen in een vergadering sneller op een lijn zitten, zodat er meer stappen worden gezet in een kortere tijd. Ik kan ook assisteren bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Met mijn illustraties krijg je gelijk een beeld bij een nieuw idee, waardoor je minder lang in concepten blijft praten en het concreter kan maken. Onzichtbare ideeën worden zichtbaar en direct duidelijk, waardoor iedereen een duidelijk beeld heeft van jouw idee en er mee kan werken zonder al te veel uitleg.

Visuele notulen van Inktvisie

De visuele notulen die door Inktvisie gemaakt worden, zijn volledig op jouw wensen aangepast. Als je bij Inktvisie je visuele notulen laat maken, kijken we eerst naar de mogelijkheden en waar ik het beste bij kan helpen. Na een eerste gesprek stuur ik een offerte en wanneer je daar akkoord mee bent, ga ik voor je aan de slag. Voordat ik begin met het maken van de illustraties, doe ik eerst grondig onderzoek. Ik woon bijvoorbeeld een meeting bij, om deze daarna te kunnen ondersteunen met visuele notulen. Na een schets, de uitwerking en aanpassingen die je graag wilt, ontvang je de illustratie digitaal en in hoge kwaliteit. Kan ik helpen bij jouw vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met me op.


Contact opnemen