Workshop Stadsboerderij Brandevoort
02 april 2021 

Workshop Stadsboerderij Brandevoort

Een visueel verslag van een online werksessie over de realisatie van een circulaire en sociale stadsboerderij in Brainport Smart District. Terwijl verschillende partijen samen brainstormden over Stadsboerderij Brandevoort luisterde en tekende ik mee. Het resultaat is een visuele samenvatting van de ideeën die tijdens deze sessie met elkaar gedeeld werden. Hiermee kunnen de betrokken partijen weer de volgende stappen gaan zetten!


visuele notulen vergadering inktvisie

Over de schrijver
Hi! Ik ben Ineke Neutelings en ik maak illustraties en visuele verslagen onder de naam Inktvisie. Ik geloof in de waarde van beeld. Door mijn academische design achtergrond te combineren met mijn passie voor tekenen kan ik je niet alleen helpen bij het verbeelden, maar ook bij het vormen en verhelderen van verhalen en ideeën. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat ik allerlei verschillende onderwerpen en expertises leer kennen en begrijpen.
Reactie plaatsen