Visualisatie van focus workshop - Mark Tigchelaar
08 april 2021 

Visualisatie van focus workshop - Mark Tigchelaar

Focus is de diepte in!

Deze visualisatie maakte ik na een workshop over Focus. De workshop werd gegeven door Mark Tigchelaar tijdens de Helweek, georganiseerd door het team van Meetings in the Sun. Een super leerzame en interessante workshop, waarbij deze visualisatie mij (en de andere Helweekers) helpt om alle nieuwe inzichten ook op de lange termijn te onthouden. Ik hou van het gebruik van metaforen (zoals ‘de diepte induiken’) om het verhaal duidelijk te maken en ik vind het een uitdaging om deze verder te trekken in de rest van de visualisatie (het eiland, de zwemband, de verschillende dieren onder water etc.).

Inktvisie_ Visualisatie voor focus workshop

Over de schrijver
Hi! Ik ben Ineke Neutelings en ik maak illustraties en visuele verslagen onder de naam Inktvisie. Ik geloof in de waarde van beeld. Door mijn academische design achtergrond te combineren met mijn passie voor tekenen kan ik je niet alleen helpen bij het verbeelden, maar ook bij het vormen en verhelderen van verhalen en ideeën. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat ik allerlei verschillende onderwerpen en expertises leer kennen en begrijpen.
Reactie plaatsen