Gedragsverandering in sociale situaties
02 maart 2021 

Gedragsverandering in sociale situaties

Het is extra moeilijk om je leefstijlgedrag te veranderen als je vrienden en familieleden niet mee doen.

Deze illustraties tonen een paar herkenbare sociale situaties die het moeilijk maken om een gezondere leefstijl vol te houden.Over de schrijver
Hi! Ik ben Ineke Neutelings en ik maak illustraties en visuele verslagen onder de naam Inktvisie. Ik geloof in de waarde van beeld. Door mijn academische design achtergrond te combineren met mijn passie voor tekenen kan ik je niet alleen helpen bij het verbeelden, maar ook bij het vormen en verhelderen van verhalen en ideeën. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat ik allerlei verschillende onderwerpen en expertises leer kennen en begrijpen.
Reactie plaatsen